diensten

Meer Informatie +

ITSD Online Drive

Uw data altijd bij de hand op elk device en op elk moment, ITSD Online drive is een additionele toevoeging gekoppeld aan uw ITSD Online platform waarmee uw data op al uw devices beschikbaar is.

Meer Informatie +

ITSD Connect xDSL

Met xDSL connectiviteit van ITSD heeft u een betrouwbare internetverbinding over het stabiele netwerk van KPN, uitermate geschikt als back-up verbinding naast uw kabel of glasvezel aansluiting.

Meer Informatie +

3CX

Overal en altijd bereikbaar. Of u nog op kantoor bent in de buurt van een vast toestel of onderweg op uw mobiel of zelfs flexibel in een internet café. Overal bent u bereikbaar met de oplossing van 3CX.

Meer Informatie +

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsservice waarmee u altijd over de meest recente programma’s en online services van Microsoft beschikt. Er zijn verschillende type Microsoft 365-abonnementen.

Meer Informatie +

ITSD Private Cloud

In plaats van een serveromgeving bij u op locatie, een volledig eigen (virtuele) omgeving in het datacenter. Dit bied mogelijkheden voor uitgebreid maatwerk en beheer van mail, data en applicaties.

Meer Informatie +

ITSD Managed Signature

Uw email handtekeningen centraal beheerd, mailen vanaf elk device in huisstijl. Met ITSD Managed Signature is een professionele uitstraling van uw mails gewaarborgd, vanaf elk device.

Meer Informatie +

VoIP Oplossingen

VoIP systemen waarover gepraat wordt, je bedrijf altijd & overal bereikbaar

Meer Informatie +

Systeem- en netwerkbeheer

Systeembeheer door professionals, je systeem altijd up, nooit down.